Ga naar hoofdinhoud

Bewoners slaan op nostalgische wijze de ‘Feestelijke paal’

Ooms - Bewoners slaan de "Feestelijke paal" project Leeuweplaats

De feestelijke paal van de woningen in project Leeuweplaats te Utrecht is geslagen!

“Het is toch altijd weer een mooi moment als zoveel blije mensen aanwezig zijn tijdens de feestelijke handeling, op weg naar hun nieuwe (t)huis. Hier doen wij het voor! En deze keer voor hen ook nog een woning die zeer duurzaam is”, vertelt Michèl Rood, ontwikkelingsmanager bij Ooms Bouw & Ontwikkeling. Op dinsdag 11 februari jl. hebben een aantal toekomstige bewoners op nostalgische wijze met een houten heistelling de feestelijke paal geslagen in het fraaie plan ‘Leeuweplaats’ te Utrecht.

‘Leeuweplaats’, ruimtelijk en stijlvol wonen in Utrecht West
Vlakbij de Utrechtse binnenstad. Met een geweldig uitzicht over het Oeverpark en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het beste van twee werelden. Dat is Leeuweplaats!

Ooms Bouw & Ontwikkeling realiseert hier 95 woningen. Het project wordt gekenmerkt door een fraaie stedelijke buitenrand, welke is geïnspireerd door de Utrechtse Art-Deco-stijl, met een verrassende, intieme binnenkant en zeer hoge uitgangspunten ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit.

Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met Heren 5 Architecten B.V. , FARO architecten, Strootman Landschapsarchitecten, Merosch, Beumer Garantiemakelaars en VERO Visuals.

Na het welkomstwoord van directeur Piet-Jan Ooms en Liesbeth Groeneveld (projectleider Leeuwesteyn-Noord, gemeente Utrecht) was het tijd voor het slaan van de feestelijke paal. Hierna was een informeel samenzijn in het Infocentrum Leidsche Rijn. Op deze manier konden de nieuwe bewoners en dus de nieuwe buren alvast kennis met elkaar maken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!