Ga naar hoofdinhoud

De bouw maakt het!

De bouw maakt het!

Dit is Milou Rood (20) Deze vrolijke, stoere meid loopt stage bij ons op de bouwplaats in Hoogkarspel, waar we binnen project Reigersborg 27 schitterende woningen realiseren in opdracht van ZeemanVastgoed. Ze loopt een half jaar, 5 dagen per week, mee met onze uitvoerder Martin Postma, die haar kennis laat maken met alle facetten in de bouw. Momenteel volgt ze de opleiding HBO Bouwkunde bij de Hogeschool Inholland Alkmaar.

Milou: “Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk fases van de bouw in het echt te ervaren, dat is heel wat anders dan alles leren uit een boek. Ik heb nog geen idee welke richting ik precies zal gaan kiezen in de bouw, mijn opleiding is heel breed. Ik ga nog lekker veel stages lopen en dat zal mij uiteindelijk een goed beeld geven van alle mogelijkheden die de bouw te bieden heeft. Ik heb het op dit moment erg naar mijn zin op de bouwplaats en ik leer veel van Martin. En het weer? Ach, de wind en de regen deren mij niet zo, daar kun je je goed op kleden.”

We wensen deze kanjer veel plezier en succes met de rest van haar stage!

#debouwmaakthet #oomsbouwtdoor #oomsbouw #Inholland #oomsbouwenontwikkeling #oomsontwikkeling #oomswonen #toekomst #1miljoenwoningen #wiegaatzebouwen #onderwijs #werkenmetjehanden #Hoorn #bouwendNederland

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!