Ga naar hoofdinhoud

Feestelijke Handeling Bloecwere / Bloecwere SûD

Feest en vooral veel blije gezichten in Bangert & Oosterpolder! Onder toeziend oog van alle toekomstige bewoners is de nieuwbouw van de projecten Bloecwere en ‘Bloecwere SûD’ officieel van start gegaan door het slaan van de eerste paal. Een gedenkwaardig moment voor alle betrokkenen. Niet alleen voor de kopers, maar alle medeopdrachtgevers en betrokkenen die de afgelopen jaren hebben gewerkt aan deze schitterende projecten.
Alle toekomstige bewoners van groot tot klein mochten hun (hand)tekening zetten op de feestelijke heipaal welke hierna de grond in werd geslagen door wethouder Marjon van der Ven. Zij nam voor deze feestelijke gelegenheid plaats in de cabine van de heiwerkers.
Na de feestelijke handeling was er nog een gezellig samenzijn van alle kopers en betrokkenen in de feesttent op de bouwplaats. Vooral voor de toekomstige bewoners was dit een fijne gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, even een praatje te maken met hun aanstaande buren.
Ook het Noordhollands Dagblad was van de partij om enkele gelukkige kopers van Bloecwere SûD een aantal vragen te stellen, want een woning voor 173.900 euro vrij op naam, wie wil dat niet in deze barre tijden? Dit prachtige artikel kun je hier lezen: https://tinyurl.com/34vkbck7
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en kijken uit naar een voorspoedige bouw!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!