Ga naar hoofdinhoud

Junior Projectontwikkelaar aan het woord

Een kijkje achter de schermen, collega aan het woord. Met deze keer Chuck de Ceuninck van Capelle (23), junior Projectontwikkelaar bij Ooms Bouw & Ontwikkeling

In september 2020 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Inholland, waar ik mijn bachelor bouwkunde heb behaald. Stilzitten is niet echt aan mij besteed, dus ben ik al tijdens het afstuderen op zoek gegaan naar een mooie vervolgstap. Zo ben ik terecht gekomen bij Ooms Bouw & Ontwikkeling, nog voordat ik mijn diploma in ontvangst had genomen. Hier werk ik nu al bijna 1.5 jaar met veel plezier!

Als junior projectontwikkelaar ben ik, samen met de ontwikkelingsmanager, verantwoordelijk voor projecten vanaf de definitiefase tot en met de realisatiefase. Zodra je de fijne kneepjes een beetje begint door te krijgen, krijg je bij Ooms al snel meer verantwoordelijkheden. Zo was ik bij mijn eerste project voornamelijk ondersteunend, bij het tweede project al meer leidend (met ondersteuning van de ontwikkelingsmanager) en doe ik mijn derde project nagenoeg zelfstandig.

Bij ooms word je niet in een hokje geplaatst

Bij Ooms word je niet in een hokje geplaatst, hierdoor zijn de taken zeer gevarieerd. Het ene moment ben ik bezig met het voorbereiden van de start verkoop van een nieuw project en het andere moment maak ik samen met de stedenbouwkundige een stedenbouwkundigplan voor de procedure aangaande het bestemmingsplan . Geen dag is hetzelfde en dat houdt het zo leuk.

 

Ook werken bij ons?  Wegens groei van onze organisatie hebben we momenteel diverse, uitdagende functies open staan!

Groei jij met ons mee?

#debouwmaakthet #oomsbouw #oomsbouwenontwikkeling #oomsbouwdoor #carrierekansen #ontwikkeling

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!