Ga naar hoofdinhoud

Laatste werkdag van onze stagiar

Afgelopen vrijdag was het de laatste werkdag van onze stagiair Eyub. Via de Hogeschool In Holland doet Eyup de 3 jarige opleiding Bouwmanagement en vastgoed. Eyup is bij ons gekomen voor een stage van 20 weken, waarin hij mee liep op de afdeling ontwikkeling. Van februari t/m eind juni heeft Eyup onder leiding van Ontwikkelingsmanager Ronald Tool de fijne kneepjes van het ontwikkelen geleerd. Tijdens zijn stage heeft Eyup zich verdiept in het basiswoningprincipe en voor Ooms gekeken of het aan te raden is om met een basiswoningprincipe te werken, hiervan heeft hij zijn eindstage rapport gemaakt.
Eyup heeft ook ervaring op kunnen doen in het maken van presentaties, haalbaarheidsstudies, het maken van verkavelingen en vele andere ontwikkelingstaken. Zo heeft hij bijgedragen in de ontwikkeling van 20 golflodges in Weesp en heeft hij de verkaveling en de presentatie voor de gemeenteraad van Medemblik verzorgd, inzake de ontwikkeling van 81 woningen en zwembad de Zeehoek in Wervershoof.
Uit handen van onze directeur Piet-Jan Ooms kreeg hij een cadeaubon overhandigd. Bedankt Eyup, we wensen je heel veel succes in je laatste jaar en natuurlijk ook veel plezier in je verdere loopbaan!

 

#ervaring #carriere #oomsbouw #oomsbouwenontwikkeling #oomsbouwtdoor

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!