Ga naar hoofdinhoud

Maak kennis met onze nieuwe collega: Hanafi Bouchangour, bouwhulp

Sinds 1 januari ben ik in dienst bij Ooms. Ik noem mijn functie altijd ‘handyman’ omdat ik al geruime tijd zeer allround werk in diverse fases van de bouw

“Nu help ik bijvoorbeeld mee met het leggen van de vloerplaten en met de voorbereidende werkzaamheden voor het stucwerk, natuurlijk hoor daar ook opruimen bij.  Overal waar ze twee extra handen kunnen gebruiken, ben ik erbij. Ik ben blij met de vaste baan die Ooms mij heeft aangeboden. Hiervoor was ik werkzaam bij een onderaannemer en werd ik door dit bedrijf al 3 jaar lang regelmatig geplaatst op projecten van Ooms, o.a. bij project ‘Lantvaert’ te Langedijk en project ‘De Pauw’ in De Rijp.  Ik kon het ontzettend goed vinden met mijn tijdelijke collega’s van Ooms en mijn harde werken viel op, hierop heeft Ooms mij een vaste baan aangeboden.

Dit bedrijf en dit werk past bij me. Ik ben geen man om binnen te werken, lekker buiten met mijn handen bezig zijn is wat mij gelukkig maakt, het is uitdagend en afwisselend. Ik zit op mijn plek bij Ooms en hoop hier nog lang te kunnen werken.”

 

Ook werken bij ons?  Wegens groei van onze organisatie hebben we momenteel diverse, uitdagende functies open staan!

Groei jij met ons mee?

#debouwmaakthet #oomsbouw #oomsbouwenontwikkeling #oomsbouwdoor #carrierekansen #ontwikkeling

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!