Ga naar hoofdinhoud

Meerlant fase 2 richting eindfase

In Meerlant fase 2 realiseren wij 4 vrijstaande woningen, 4 rijwoningen en 14 twee-onder-één-kapwoningen. Alle 22 woningen liggen aan het water, beschikken over een eigen vlonder en hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. De woningen zijn ontworpen in een rustieke dorpsstraatstijl, waar gerefereerd wordt aan de diverse kapvormen en geveldetails. Elke woning is weer op een andere manier gedetailleerd, een prachtige luifel, klassieke luiken of verrijkende erker. Ieder huis beschikt over klassieke kozijnen, ramen en deuren en een luxe entree.

Afgelopen woensdag 29 mei was de laatste kijkdag voor de toekomstige bewoners voordat zij de sleutel van hun nieuwe woning krijgen. De eerste woningen zijn inmiddels geïnspecteerd en ingepland voor oplevering. Vanaf 13 juni zullen wij de eerste sleutels overdragen.


Meerlant fase 3

Droom jij ook van een woning aan het water? Een plek waar je tegelijkertijd op nog geen halfuurtje afstand van onze hoofdstad woont? Dat kan in Meerlant Fase 3: het laatste eiland in het plangebied Westerdel! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in via de nieuwsbrief op de site van Meerlant Fase III.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!