Ga naar hoofdinhoud

Ooms neemt opdrachtgevers project Texelse dorpen mee naar de fabriek van Spaansen

Spaansen bezoek

In opdracht van Gemeente Texel en Stichting Woontij gaan wij 129 woningen uit eigen ontwikkeling bouwen op Texel. Het project, genaamd Texelse Dorpen, zal gerealiseerd worden met behulp van een kant-en-klaar gevelsysteem. De betonnen casco’s worden fabrieksmatig compleet afgewerkt, inclusief kozijnen, steenstrips en isolatie. Het gehele productieproces vindt plaats in de fabriek onder geconditioneerde omstandigheden. Dit zorgt voor een betrouwbaar product met een lange levensduur.

Rondleiding

De voorbereidingen voor de start van de bouw zijn in volle gang. Een mooie gelegenheid om alle partijen bij elkaar te brengen. Op donderdag 6 juni hebben wij samen met onze opdrachtgevers de fabriek van Spaansen bezocht, waar de casco’s geproduceerd worden. Tijdens deze indrukwekkende rondleiding werd uitgebreid de tijd genomen om alle productieprocessen te bekijken. Het was een bijzondere ervaring om te zien hoe de verschillende onderdelen van de woningen tot stand komen.

Wij willen onze gastheren van Spaansen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor deze geweldige middag en de uitgebreide uitleg die we kregen.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!