Ga naar hoofdinhoud

Teambuildingsdag

We mochten weer! Nadat het vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan, was het de hoogste tijd om weer eens een teambuildingsdag te houden.
Dus hop! Met een touringcar naar ons project Leeuweplaats te Utrecht. Een project dat al behoorlijk richting eindfase loopt, dus we konden alle woningen in vol ornaat bewonderen. Het was heerlijk om dit alles met zijn allen te bekijken, vooral ook voor de mensen die bij ons op kantoor werken of werkzaam zijn op andere projecten. Niet alleen onze toppers in de bouw werken keihard, maar uiteraard is ook ons voltallige kantoorpersoneel nauw betrokken bij de totstandkoming en bouw van elk project. Het schitterende art-deco gevelwerk bestuderen, de binnenkant van de woningen bewonderen en de immensiteit van het project ervaren is op locatie natuurlijk optimaal genieten. Een algeheel gevoel van trots overheerste na de rondleiding over dit prachtige project van 95 woningen. ‘Dit hebben we toch maar mooi met zijn allen neergezet!’.
Met die teamspirit zit het wel goed!

Tijd voor wat actie! Na een heerlijke lunch kon iedereen, succesvol en minder succesvol, voor heel even in de huid van Max Verstappen kruipen in de race simulatoren van het F1 Racing Centre. Wat een super gave ervaring! De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje en het bekend maken van de medaillewinnaars.

We kijken terug op een geslaagde dag en morgen gaan we er met frisse energie weer tegenaan, op naar alle andere projecten die we nog gaan realiseren!

#teambuildingsdag #oomsbouwtdoor #oomsbouw #oomsontwikkeling #oomsbouwenontwikkeling #oomswonen

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!