Ga naar hoofdinhoud

Uitreiking prijzen kleurwedstrijd IKC De Toermalijn

Wat een feest vanmorgen! 🎉
Voor aanvang van de herfstvakantie deelden wij alle kinderen van IKC Basisschool De Toermalijn te Wormerveer kleurplaten uit voor een heuse kleurwedstrijd! Omdat wij hun nieuwe basisschool gaan bouwen in opdracht van Stichting Agora vonden we het een leuk idee om de kinderen alvast kennis te laten maken met hun nieuwe school middels de kleurplaten, want hierop stond hun nieuwe schoolgebouw afgebeeld. De kinderen die de kleurplaten het allermooist hebben ingekleurd konden prachtige LEGO prijzen winnen.
En vanmorgen was het zover, het was tijd om de prijzen uit te reiken! 🎁
De prijswinnaars waren al geduldig aan het wachten toen uitvoerder Ed Rus arriveerde met de cadeaus. Super trots lieten ze hun prachtige kunstwerken zien. Van peuter tot groep 8, wat hadden ze hun best gedaan! Alle kleurplaten werden natuurlijk uitgebreid bewonderd en gefotografeerd. Ed Rus reikte hierna de prijzen uit aan de geluksvogels. Wat was het heerlijk om al die stralende kinderen te zien genieten van hun prijzen! We wensen ze ontzettend veel bouwplezier toe met hun Lego Pakketten!
En Ed… die ging razendsnel weer terug naar de bouwplaats, om hard aan het werk te gaan aan hun prachtige schoolgebouw. We kijken samen met de kinderen ontzettend uit naar het moment waarop de nieuwe school de deuren kan gaan openen!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!