Ga naar hoofdinhoud

UNIEK NIEUWE LOCATIE IN HOORN: LOGEREN OP HET WATER!

Altijd al een keer op het water willen slapen?

 

Lijkt het je heerlijk ontspannen om te overnachten op het water en wakker worden van licht deinende golven, of van gemoedelijk klapperende vallen tegen de masten op het Markermeer? Dat kan! Marina Kaap Hoorn, een terrein van Ooms Bouw & Ontwikkeling, is een Bed & Breakfast rijker:  Kaap Hoorn Club!  De drie mooie kamers bieden allen een adembenemend uitzicht op de haven(kom) van Marina Kaap Hoorn, het Hoornse Hop, het Markermeer en het Hoornse Julianapark!

De luxe watervilla drijft – vlakbij Oranje Buiten –  op het water en huisvest drie kamers. Op de 1e verdieping van het drijvende havenkantoor bevinden zich 2 zeer nette kamers, beide voorzien van alle gemakken en een eigen toegang.  Op de 2e verdieping bevind zich een serieuze luxe suite met eigen opgang en o.a. een grote smart tv, een zeer luxe badkamer met ligbad en douche en een inloopkast. Voor velen een ideale (bruids)suite!

Kaap Hoorn Club B&B, een werkelijk unieke drijvende locatie, op 15 minuten lopen van de Hoorns Historische binnenstad, met een uitstraling en uitzicht waar u nog lang van zult nagenieten en ook nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle mogelijkheden: http://marinakaaphoorn.nl/info-voor-bezoekers/kaaphoorn-club-bed-breakfast/

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!