Ga naar hoofdinhoud

Veelzijdig wonen in Bloecwere, te Bangert & Oosterpolder

 

Zoek jij een nieuwbouwwoning in Hoorn op een geweldige locatie in de nieuwbouwwijk Bangert & Oosterpolder? Dan is het unieke deelproject Bloecwere echt iets voor jou!

Het plan is ruim opgezet in een groene, waterrijke omgeving met speelvoorzieningen. De wijk ligt tussen de dorpskernen van Zwaag en Blokker, maar heeft ook zijn eigen voorzieningen voor het dagelijks leven. Van apotheek tot kinderdagverblijf en van basisschool tot supermarkt. Deze unieke, kindvriendelijke woonwijk combineert het beste van stad en dorp.

Bloecwere is een echte aanwinst voor de wijk en verrast vanwege de diversiteit en de fraaie architectuur. De woningen scoren ook hoog qua ruimte en duurzaamheid. Bloecwere bestaat uit rijwoningen  die zeer betaalbaar zijn. 16 prachtige tweekappers zijn er beschikbaar voor de zogeheten doorstromers, maar het project bevat ook 1 fantastische vrijstaande woning.

Kortom, 31 unieke kansen!

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bloecwere? Laat ons je woonwensen weten!

Als je belangstelling hebt voor één van de 31 woningen, kun je je aanmelden via de website www.bloecwere.nl, dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

 

De verkoop start in het vierde kwartaal van 2020. Bloecwere wordt gerealiseerd door Ooms Bouw & Ontwikkeling.

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!