Ga naar hoofdinhoud

WETHOUDER MARJON VAN DER VEN LEGT VLOERPLAAT BIJ FEESTELIJKE HANDELING PROJECT ‘MOOILAND’

Feestelijke handeling project ‘Mooiland’  te Bangert en Oosterpolder

Vrijdag 25 september was een bijzondere dag voor onze kopers in De Bangert & Oosterpolder. Ooms Bouw & Ontwikkeling had wat goed te maken en lost haar belofte in. De eerste feestelijke paal werd wel live vastgelegd op film, zodat we er toch even gezamenlijk bij stil konden staan, maar dat weegt natuurlijk niet op tegen een fysieke bijeenkomst van de buren onderling.  Uiteraard werd rekening gehouden met de algemene maatregelen,  waardoor de toekomstige bewoners op gepaste afstand getuige konden zijn van het leggen van de laatste vloerplaat, door wethouder Marjon van der Ven. Hierdoor was er voor de kopers eindelijk de prettige gelegenheid om een praatje te kunnen maken met hun toekomstige buren.

“Deze feestelijke handeling is een mooi moment”, vertelt Piet-Jan Ooms, directeur van  Ooms Bouw & Ontwikkeling. “Door de strengere maatregelen van juni kon dit niet bij het slaan van de palen, vandaar dat we nu dit moment hebben gekozen, waarbij we voor een ieder ook afstandsstippen op de plek hebben neergezet zodat we ons met z’n allen kunnen houden aan de regels.”

Unieke plek in het hart van Bangert en Oosterpolder

In project ‘Mooiland’ worden drieëntwintig  woningen gebouwd. 22 prachtige tweekappers en 1 vrijstaande woning. Ideaal voor huishoudens met kinderen. Ruim, Praktisch en  met een warme uitstraling. Ook wordt een deel van de energiebehoefte zelf opgewekt door de rijk aanwezige zonnepanelen: 10 stuks bij de tweekappers en 11 stuks bij de vrijstaande woningen. Daarnaast zijn er eigen parkeerplaatsen en bergingen. Vier woningen liggen aan doorvaarbaar water en drie woningen met uitzicht op de groene speelweide. Mooiland, Heerlijk gelegen tussen stad en dorp.

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!