Ga naar hoofdinhoud

WETHOUDER VERSCHUURE ONTHULT PRACHTIGE ARTIST IMPRESSION LINDEHOF

Feestelijke handeling woningen project  ‘Lindeplaats‘ te Utrecht

Ontwikkelingsmanager Michèl Rood vertelt:

“Het is toch altijd weer een mooi moment als zoveel blije mensen aanwezig zijn tijdens de feestelijke handeling, op weg naar hun nieuwe (t)huis. Hier doen wij het voor! En deze keer voor hen ook nog een woning die zeer duurzaam is.”

Op dinsdag 5 april onthulde wethouder Klaas Verschuure, begeleid door ‘Bert de Bouwer’ op spectaculaire wijze een prachtige Artist Impression van het schitterende project Lindehof, waarin 40 koopwoningen worden gebouwd.

‘Lindehof’, ruimtelijk en stijlvol wonen in Utrecht West
Met een geweldig uitzicht over het Willem-Alexanderpark en dicht bij het Oeverpark. Gelegen aan de fietsroute en Dafne Schippersbrug die over het Amsterdam-Rijnkanaal ligt, in de wijk Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Het beste van twee werelden. Dat is Lindehof!

Ooms Bouw & Ontwikkeling realiseert hier 40 woningen en een commerciële ruimte met een typisch Utrechts karakter! Een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en verfijnde Art Deco architectuur vinden we hier terug. En natuurlijk bezit elke woning een duurzaam, circulair en gezond leefklimaat.

Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met FARO architecten, Strootman Landschapsarchitecten, Merosch, Bouwadvies WFO  en Beumer Garantiemakelaars.

Na de feestelijke handeling was er een informeel samenzijn in de sfeervolle locatie ‘Mr. Black & The White Ox’. Op deze manier konden de nieuwe bewoners en dus de nieuwe buren alvast kennis met elkaar maken, onder het genot van een hapje en een drankje.

 

#lindehof #Utrecht #40woningen #oomsbouw #oombouwtdoor #oomswonen #oomsbouwenontwikkeling #oomsontwikkeling #Leeuwesteyn #faro #strootman #beumer #lindehof #Utrecht #40woningen #oomsbouw #oombouwtdoor #oomswonen #oomsbouwenontwikkeling #oomsontwikkeling #Leeuwesteyn #faro #strootman #beumer #nieuwbouw

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!