Ga naar hoofdinhoud

Account- & Ontwikkelingsmanager Michèl Rood

Als ontwikkelingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de totale ontwikkeling en realisatie van projecten. Dit betreffen projecten in diverse stadia van acquisitie en verkoop  tot en met de realisatiefase. Daarbij onderhoud ik als accountmanager contact met (potentiële) opdrachtgevers en ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de werkvoorraad.

Lees verder

Uitvoerder Rob Eelsing

Sinds een jaar ben ik werkzaam als uitvoerder voor Ooms Bouw & Ontwikkeling.  Hiervoor heb ik 7 jaar gewerkt op het gebied van grootschalige renovatieprojecten.  Ik was er klaar voor om een nieuwe uitdaging aan te gaan en die heb ik zeker gevonden in de nieuwbouw.  Een geheel andere tak in de bouw waar ik elke dag weer nieuwe energie uit haal.

Lees verder

Werkvoorbereider John Houter

Inmiddels ben ik 18 jaar werkzaam bij Ooms Bouw & Ontwikkeling. Als werkvoorbereider ben ik verantwoordelijk voor controle van de werktekeningen van constructeurs,  architecten en onderaannemers.  Samen met de projectleider en uitvoerder vorm ik een projectteam dat verantwoordelijk is voor de projecten die ons zijn toegewezen.

Lees verder
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!