Ga naar hoofdinhoud

Als ontwikkelingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de totale ontwikkeling en realisatie van projecten. Dit betreffen projecten in diverse stadia van acquisitie en verkoop  tot en met de realisatiefase. Daarbij onderhoud ik als accountmanager contact met (potentiële) opdrachtgevers en ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de werkvoorraad.

Mijn grootste uitdaging is om de continuïteit qua werk binnen het bedrijf in stand te houden en mooie projecten te ontwikkelen en deze tot een goed eind te begeleiden.

Zo heb ik mij o.a. mogen buigen over drie projecten in Utrecht, De ProeftuinenHome Langerak en Hortus. Drie verschillende projecten in verschillende stadia betreffende de uitwerking, maar waar de klant en duurzaamheid centraal staat. Vooral bij het project Hortus dat in mede-opdrachtgeverschap is ontwikkeld en waar duurzaamheid hoogtij viert (EPC gem. 0 is en de GPR > 8).

De toekomst van en bij Ooms Bouw & Ontwikkeling is rooskleurig. De tijden zijn positief veranderd. Er wordt nog meer klantgericht gewerkt, wat als prettig wordt ervaren door onze opdrachtgevers. Een klantgerichtheid die volledig aansluit op onze bedrijfsfilosofie: “Wensen, Willen, Weten, Waarmaken!’  Dit willen mijn collega’s en ik in een stijgende lijn blijven voortzetten.

Account- & Ontwikkelingsmanager Michèl Rood - Ooms Bouw & Ontwikkeling

“De toekomst van en bij Ooms Bouw & Ontwikkeling is rooskleurig. De tijden zijn positief veranderd. Er wordt nog meer klantgericht gewerkt”

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!