Ga naar hoofdinhoud

25+27 woningen Reigersborg Zuid

Reigersborg Zuid
Reigersborg Zuid
25 woningen Reigersborg Zuid
Reigersborg 27 woningen
Reigersborg 27 woningen
27 woningen Reigersborg Zuid
Reigersborg ZuidReigersborg 27 woningenReigersborg 27 woningen

Opdrachtgever: ZeemanVastgoed

Architect: TBE-ZA Architecten

Woningen: 25 + 27

In opdracht van ZeemanVastgoed heeft Ooms Bouw & Ontwikkeling een schitterende woonwijk in 2 fases gerealiseerd.  Totaal zijn dit 25 woningen en 27 woningen binnen project Reigersborg Zuid te Hoogkarspel. Beide projecten bezitten over prachtige tweekappers en rijwoningen.

Het stedenbouwkundig plan van Reigersborg Zuid is anders dan dat van Noord. De architectuur is hierdoor totaal verschillend. Modern en warm, voorzien van robuuste gevelelementen. In elk straatje staan woningen van hetzelfde type naast elkaar, dat is leuk voor de bewoners en maakt het straatbeeld levendig. De woningtypen zijn met elkaar verbonden doordat de gevels op de begane grond overal hetzelfde zijn. Een bijzonder accent dat in deze wijk naar voren komt is het gebruik van aluminiumkaders. Alle woningen bij elkaar geven een dorps karakter op een moderne manier!

De woningen worden allen voorzien van een lucht/water warmtepompsysteem en van vloerverwarming. Ook worden de woningen standaard voorzien van een balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!