skip to Main Content

Allure aan de Amstel

Allure Aan De Amstel

Wijk:  Allure aan de Amstel, Uithoorn
Woningen: 37 woningen & 45 appartementen
Website: www.allureaandeamstel.nl

 

Voor veel mensen zal het nieuwste deelplan, Allure aan de Amstel, de perfecte woonkans bieden. Een hagelnieuwe woning in een fraaie gevarieerde wijk op een unieke locatie, aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn. Wat wilt u nog meer?

 

Aan diversiteit in deze nieuwe wijk Allure aan de Amstel geen gebrek. Er komen o.a. rij- en hoekwoningen, tweekappers en beneden- / bovenwoningen. In het hart van Allure aan de Amstel, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd en langs de oever van de Amstel verrijst een complex met 45 appartementen in het luxere segment. Volop mogelijkheden dus!

De nieuwe woonwijk ligt op een unieke plek. Ten eerste woont u vlakbij de Amstel, wat de wijk een bijzondere sfeer geeft en in de nabije toekomst wordt op loopafstand, langs de Wilhelminakade, waarschijnlijk een nieuwe, kleinschalige jachthaven aangelegd. Ten tweede ligt Allure aan de Amstel aan de rand van het levendige centrum van Uithoorn. Hierdoor heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Gevarieerd woningaanbod

Aan diversiteit in deze nieuwe wijk geen gebrek. Er komen o.a. rij- en hoekwoningen, tweekappers en beneden-/ bovenwoningen en in het hart van Allure aan de Amstel, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Langs de oever van de Amstel verrijst een complex met 45 appartementen, in het luxere segment met parkeren in de onderbouw. De start  verkoop van de 45 appartementen is reeds begonnen. Begin 2021 zal de verkoop starten van de 37 woningen in de laatste fase.

Volop mogelijkheden dus!

Ben je geïnteresseerd in een woning of appartement in project Allure aan de Amstel?  Dan kun je je aanmelden via de website www.allureaandeamstel.nl, dan word je automatisch op de hoogte gehouden.