Ga naar hoofdinhoud

Allure aan de Amstel

Wijk:  Allure aan de Amstel, Uithoorn
Woningen: 37 woningen & 45 appartementen
Opdrachtgever:  ZeemanVastgoed & BPD Ontwikkeling
Architect: TBE-ZA Architecten
Website: www.allureaandeamstel.nl

 

 

Deze nieuwe woonwijk ligt op een unieke plek. Ten eerste ligt het vlakbij de Amstel, wat de wijk een bijzondere sfeer geeft en in de nabije toekomst wordt op loopafstand, langs de Wilhelminakade, waarschijnlijk een nieuwe,
kleinschalige jachthaven aangelegd. Ten tweede ligt Allure aan de Amstel aan de rand van het levendige centrum van Uithoorn. Hierdoor zijn alle voorzieningen binnen handbereik.

Aan diversiteit in deze nieuwe wijk geen gebrek. De projecten bestaand uit o.a. rij- en hoekwoningen, tweekappers en beneden-/ bovenwoningen en in het hart van Allure aan de Amstel, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Langs de oever van de Amstel verrijst een complex met 45 appartementen. Naast de 45 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, bevat dit complex ook een parkeerkelder. Deze biedt per huishouden minimaal één parkeerplaats en ligt deels verdiept. Aan de parkzijde, waar de parkeergarage zichtbaar is, wordt de bebouwing gecamoufleerd met mooie begroeiing.

DUURZAAM

Als koper en bouwer stellen we eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle woningen voldoen daarom aan het Bouwbesluit. En meer dan dat. Al in het ontwerpstadium is er veel aandacht besteed aan de isolerende werking van de woning, waarbij de minimumeisen van het Bouwbesluit zijn overtroffen. Zo ontstaat een hoger wooncomfort en een lager energieverbruik. En dus ook een lagere energierekening!

In de praktijk bereiken we dit door toepassing van een warmtepomp, zonnepanelen, hoogrendements¬beglazing en zware isolatie van daken, gevels en vloeren. Daarnaast is een gezonde leefomgeving gegarandeerd door het uitgekiende ventilatiesysteem.

 

 

 

 

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!