Ga naar hoofdinhoud

Allure aan de Amstel

Allure aan de Amstel
Allure aan de Amstel
Allure aan de Amstel

Wijk:  Allure aan de Amstel, Uithoorn
Woningen: 37 woningen & 45 appartementen
Opdrachtgever:  ZeemanVastgoed
Architect: TBE-ZA Architecten

 

Deze prachtige nieuwe woonwijk is gelegen op een unieke plek vlakbij de Amstel, aan de rand van het levendige centrum van Uithoorn.

Aan diversiteit geen gebrek. De wijk bestaat uit een rijk aanbod van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, twee geschakelde villa’s en maar liefst 45 appartementen inclusief half verdiepte kelder. Ook qua architectuur valt er veel te zien. De woningen zijn vormgegeven in een mooie mix van modern en jaren ’30-stijl. Wanneer je naar de appartementen kijkt wordt het oog getrakteerd op diverse gevelafwerkingen, waaronder zink en stucwerk, die zorgen voor een unieke uitstraling. Maar ook binnenin zijn veel prachtige details te vinden.

DUURZAAM

Als koper en bouwer stellen we eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle woningen voldoen daarom aan het Bouwbesluit. En meer dan dat. Al in het ontwerpstadium is er veel aandacht besteed aan de isolerende werking van de woning, waarbij de minimumeisen van het Bouwbesluit zijn overtroffen. Zo ontstaat een hoger wooncomfort en een lager energieverbruik.

In de praktijk bereiken we dit door toepassing van een warmtepomp, pv-panelen, hoogrendementsbeglazing en zware isolatie van daken, gevels en vloeren. Daarnaast is een gezonde leefomgeving gegarandeerd door het uitgekiende ventilatiesysteem.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!