Ga naar hoofdinhoud

22 woningen Meerlant fase 2

Wijk: Westerdel
Woningen: 22 woningen
Website: fase2.meerlant.nl

 

Meerlant fase 2

Maak kennis met de tweede fase van Meerlant, de nieuwe eilandenwijk aan het water in Westerdel. Een plek uit duizenden. Gelegen tussen Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk vind je de prachtige groene en waterrijke wijk Westerdel. Verdeeld over grote en kleinere eilandjes verrijst hier een divers palet aan woningen. Van fraaie rijwoningen en twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen, allemaal gelegen aan doorvaarbaar water.

Aanbod

In Meerlant fase 2 realiseren we 4 vrijstaande woningen, 4 rijwoningen en 14 twee-onder-één-kap woningen. Alle 22 woningen liggen aan het water, beschikken over een eigen vlonder en hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. De woningen zijn ontworpen in een rustieke dorpsstraatstijl, waar gerefereerd wordt aan de diverse kapvormen en geveldetails. Elke woning is weer op een andere manier gedetailleerd, een prachtige luifel, klassieke luiken of verrijkende erker. Ieder huis beschikt over klassieke kozijnen, ramen en deuren en een luxe entree.
Duurzaam
Je geniet van ultiem wooncomfort. Alle woningen zijn namelijk gasloos én uitermate duurzaam. Alle woningen voldoen aan het predicaat BENG (Bijna-Energie-Neutraal-Gebouw) en beschikken over zonnepanelen. Groen wonen op een groene plek; dat is wonen in Meerlant fase 2.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!