Ga naar hoofdinhoud

Vroonermeer Noord, Alkmaar

Ooms - Vroonermeer Noord, Alkmaar
Ooms - Vroonermeer Noord, Alkmaar
Ooms - Vroonermeer Noord, Alkmaar

100% VERKOCHT EN OPGELEVERD

“Thuis in Vroonermeer” 

Ooms Ontwikkeling heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de gemeente Alkmaar voor de ontwikkeling en realisatie van achttien woningen in het plan Vroonermeer Noord. De nieuwe wijk Vroonermeer Noord in Alkmaar is gelegen tussen Alkmaar en Sint Pancras. De totale wijk omvat 660 woningen.

Het plan is zowel gelegen op grondgebied van de gemeente Alkmaar als dat van de gemeente Langedijk. Tussen de woningen en het bestaande dorpslint van Sint Pancras wordt een grote waterplas gerealiseerd. De wijk zelf krijgt een haast dorps gezicht, waarbij kappen en verschillende woningtypes een belangrijke rol spelen.

De achttien woningen die wij in het plan “Thuis in Vroonermeer” realiseren zijn prominent gelegen aan de entree van de wijk en omvatten de volgende woningtypes:
– 6 tussenwoningen
– 2 hoekwoningen
– 5 twee onder één kapwoningen type A
– 3 twee onder één kapwoningen type B
– 2 twee onder één kapwoningen type C

De tien twee onder één kapwoningen worden standaard voorzien van een garage. Deze royale woningen hebben een afmeting van 6 x 10 meter.

Samen met MIII Architecten uit Rijswijk is gekozen voor een robuuste woning waarbij zoveel mogelijk door de kapvorm iedere woning een eigen identiteit kent.

Opdrachtgever: gemeente Alkmaar
Projectnaam: Vroonermeer Noord
Locatie: Alkmaar
Periode uitvoering: 2015 – 2017
Oplevering: n.t.b.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!