Ga naar hoofdinhoud

Start nieuwbouwproject Skillerveld in Oudeschild gevierd

Gevelelement Skillerveld

Ooms Bouw & Ontwikkeling heeft op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de nieuwbouw in Oudeschild, een onderdeel van het omvangrijke project Texelse Dorpen, waarbij in totaal 129 woningen worden gerealiseerd. Dit project komt voort uit eigen ontwikkeling en realiseren wij in opdracht van de gemeente Texel en Stichting Woontij.

 

Skillerveld omvat zowel huur- als koopwoningen en werd maandagmiddag gevierd met een officieel moment waarbij een kant-en-klaar gevelelement werd geplaatst. De jongste koper, Jeff Koopmans (20), en de oudste huurder, Lena Wetsteen (81), gaven door middel van confetti het symbolische startsein voor de bouw. Voorafgaand deelden wethouder Remko van de Belt van gemeente Texel, Jurian Roelofsen van Woontij en Piet-Jan Ooms directeur van Ooms Bouw & Ontwikkeling een inspirerend woordje. Na afloop was er voor iedereen nog een hapje en drankje in de tent op de bouwplaats.

Het project in Oudeschild bestaat uit 20 sociale huurwoningen en 14 betaalbare koopwoningen, naast nog eens vier vrije bouwkavels. De feestelijke gebeurtenis markeert een belangrijke mijlpaal in de snelle voortgang van het project. Volgens wethouder Remko van de Belt en woningcorporatie Woontij is de realisatie opmerkelijk snel verlopen. Ooms Bouw & Ontwikkeling zal na de opbouw in Oudeschild verder bouwen in Den Hoorn.

Start verkoop Oosterend en De Cocksdorpย 

De nieuwbouwwijk in Oudeschild is onderdeel van het project Texelse Dorpen. In totaal worden er 129 nieuwe, betaalbare koop- en sociale huurwoningen gerealiseerd, verdeeld over de vier dorpen Oudeschild, Den Hoorn, Oosterend en De Cocksdorp. Op ๐Ÿณ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ start de verkoop van de koopwoningen in Oosterend en De Cocksdorp. Kijk voor meer informatie op www.texelsedorpen.nl.

Woonmarkt 16 oktober 2024

Op woensdag 16 oktober van 16.00-19.00 uur organiseert Ooms Bouw & Ontwikkeling samen met Stichting Woontij en de gemeente Texel een woonmarkt in het gemeentehuis op Texel. Hier is alle informatie te vinden over de koopwoningen, het verhuurproces en de vrije kavels. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. U bent van harte welkom!

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!