Ga naar hoofdinhoud

Ooms Bouw & Ontwikkeling staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en oplossingsgericht meedenken. Zo realiseren wij voor elke klant het juiste resultaat. We beginnen met een persoonlijke kennismaking. Is de juiste klik er? Dan gaan we écht sparren. Over uw wensen en doelen, de mogelijkheden en het traject. Samen maken wij úw wens waar.

In onze bedrijfsfilosofie staat de wens van de klant centraal. Van A tot Z betrekken wij u bij het gehele traject. Hiervoor hanteren wij de volgende stappen:

Wensen, Willen, Weten en Waarmaken.

Wij betrekken u zo nauw bij het proces omdat wij uw wensen alleen kunnen waarmaken als wij wéten wat u wilt. Zo behoudt u tevens altijd invloed, of het nu gaat om de uitstraling, de kosten of het comfort van het toekomstige gebruik.

Wensen

Samen met u brengen wij al uw wensen in kaart. Deze vertalen wij naar een schetsontwerp en een financieel plaatje. Zo kunt u zien of Ooms Bouw & Ontwikkeling aan al uw verwachtingen kan voldoen. Als dit niet het geval is, nemen we kosteloos afscheid van elkaar.

Willen

U wilt uw droom realiseren, wij willen u hierbij maximaal van dienst zijn. Samen hebben we één doel. We willen concreet worden. We maken afspraken, stellen contracten op en bereiden (indien nodig) de nodige vergunningsaanvragen voor.

Weten

In deze fase weten we precies welk pad wij gezamenlijk gaan bewandelen. Handtekeningen zijn gezet, de financiering is rond en de vergunningen zijn binnen. We weten dat we er klaar voor zijn.

Waarmaken!

En dan is het zover: de realisatie start, we gaan uw wensen waarmaken! In nauw overleg zorgen we dat alle partijen als een geoliede machine samenwerken en de planning halen. En na de oplevering helpen wij u optimaal gebruik te (blijven) maken van uw gebouw.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!