Ga naar hoofdinhoud

Wegens groei van onze organisatie hebben we momenteel diverse, uitdagende functies open staan! Groei jij met ons mee?

Bij Ooms Bouw & Ontwikkeling werken gedreven professionals. Ieder draagt op zijn eigen vakgebied bij aan projecten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Dat maakt ons werk leuk, afwisselend en uitdagend.

Werken bij Ooms Bouw & Ontwikkeling betekent deel uitmaken van een enthousiast team in een informele sfeer. Onze mensen beschikken over veel vakkennis en een flinke dosis creativiteit. Precies wat we nodig hebben om de gevarieerde projecten te ontwikkelen. Onze opdrachten zijn uitdagend, vernieuwend en interessant.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Timmerlieden
Stage lopen bij Ooms
Open sollicitatie

Gaat jouw voorkeur uit naar leren, werken én een baan?
Ooms Bouw & Ontwikkeling biedt, samen met diverse opleidingsbedrijven, jongeren tussen de 16 en 26 jaar de mogelijkheid om op verschillende niveaus (van timmerman tot en met projectleider) een vakdiploma te behalen voor een beroep in de bouw.

Gedurende de opleiding werk je 4 dagen per week bij Ooms Bouw & Ontwikkeling en ga je 1 dag per week naar school. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst met het opleidingsbedrijf en een salaris conform de cao voor de Bouwnijverheid.

Ben je geïnteresseerd in werken & leren bij Ooms Bouw & Ontwikkeling via een leerarbeidsovereenkomst?
Neem voor meer informatie contact op met afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0229-547800.

Afgestudeerd? Flitsende start!

Ga vrijblijvend met ons in gesprek

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!