Ga naar hoofdinhoud

Woonmarkt project Texelse Dorpen woensdag 16 oktober

Na een positieve uitspraak door de Raad van State, zijn de voorbereidingen voor de bouw van de woningen in Oosterend en De Cocksdorp, als onderdeel van het project Texelse Dorpen, van start gegaan. In de dorpen worden in totaal 63 woningen gebouwd, waarvan 47 sociale huur- en 16 koopwoningen.

Van 7 tot 25 oktober 2024 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de koopwoningen in beide dorpen. Op woensdag 16 oktober 2024 wordt er van 16.00-19.00 uur een woonmarkt georganiseerd in het gemeentehuis van Den Burg met informatie over de koopwoningen, bouwkavels en de sociale huurwoningen.

Bezoek De Woonmarkt 16 oktober

Project Texelse Dorpen

De vraag naar betaalbare woningen op Texel is groot, wat de realisatie van betaalbare woningen noodzakelijk maakt. Met het project Texelse Dorpen zetten Ooms Bouw & Ontwikkeling, Woontij en de gemeente Texel zich gezamenlijk in voor de bouw van in totaal 129 woningen in de vier dorpen: Oudeschild, Den Hoorn, Oosterend en De Cocksdorp.

Van de 129 woningen zijn 87 sociale huur- en 42 betaalbare koopwoningen. In Oudeschild en Den Hoorn is al gestart met de bouw, alle woningen zijn daar inmiddels verkocht of verhuurd. Alle woningen zijn bedoeld voor mensen die een maatschappelijke of economische binding hebben met Texel.

 

Bekijk alle informatie over het project op www.texelsedorpen.nl 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!