Ga naar hoofdinhoud

Feest bij toekomstige IKC Basisschool de Toermalijn

Als er een heel nieuw schoolgebouw wordt gebouwd is dat best een beetje spannend voor alle kinderen. Dat is wat er staat te gebeuren voor alle kinderen van IKC Basisschool De Toermalijn, welke wij in opdracht van Stichting Agora Zaanstreek Primair Onderwijs mogen realiseren.
Hoe gaat het eruit zien, wanneer is het klaar? De kinderen zaten vol met vragen. Dat kwam goed uit, want wij hadden alle antwoorden! Afgelopen vrijdag 9 oktober, in de vroege ochtend en in de dichte mist, was het zover. Alle 275 kinderen, peuters uit de opvang en kleuters tot aan groep 8, ze waren allemaal aanwezig voor het leggen van de eerste steen. Een feestelijke gebeurtenis!
Na mooie woorden van Taco Keulen (voorzitter bestuur Stichting Agora Zaanstreek Primair Onderwijs) kondigde adjunct-directeur Lydia Sommeijer een leuk project aan. Elke groep had een tegel versierd. Het waren 11 prachtige, kleurrijke creaties welke werden gepresenteerd per groep. Deze tegels zullen tot grote trots van de kinderen meegenomen worden in het straatwerk van het schoolplein straks. Wat een geweldig initiatief!
Ook kwam onze uitvoerder Ed Rus aan het woord. Hij mocht alle nieuwsgierige vragen van de kinderen beantwoorden. Deze liepen uiteen van ‘Wat doet een uitvoerder?, ‘Hoe lang doet u dit werk al?’, ‘Gaat het goed met de bouw van onze school?’ tot aan de meest prangende vraag ‘Hoe lang duurt het voordat onze school klaar is?’ Ed heeft gelukkig alle vragen kunnen beantwoorden. 😉
Maar er was nog veel meer! Ed had zelf ook nog bijzonder goed nieuws voor de kinderen. Elke groep kreeg van Ooms Bouw & Ontwikkeling kleurplaten. Hierop staat de nieuwe school afgebeeld. De kinderen die de kleurplaat het mooist zullen inkleuren kunnen super gave LEGO prijzen winnen! Uiteraard worden er op elk niveau drie winnaars gekozen. Wij zullen de kleurplaten bewonderen en kijken uit naar de prijsuitreiking. Wat een feest!
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'OOMS Bouw Bouw&Ontwikkeling Ontwikkeling DIT WORDT JULLIE NIEUWE IKC! KLEURWEDSTRIJD ERAA 11 0O00 FM Naam: Groep:.. icsvan Toermalijn agora'
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en buitenshuis

 #Toermalijn #IKC #oomsbouwtdoor #Wormerveer #Bassschool #oomsbouw @StichtingAgora

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!