Ga naar hoofdinhoud

Ondertekening 52 woningen Westwoud

Ondertekening overeenkomst De Wouden II

Gister tekenden Wethouder Marcel ten Have van gemeente Drechterland en Piet-Jan Ooms directeur van Ooms Bouw & Ontwikkeling de overeenkomst voor de ontwikkeling en bouw van 52 woningen aan de Dr. Wijtemalaan in Westwoud. Hiermee verloopt de bestemmingsplanprocedure voor het woningbouwplan De Wouden II volgens planning, en start in 2025 de bouw.

Wij denken dé passende locatie te hebben gevonden, waarmee de dorpse hoofdstructuur het meest wordt behouden én de vraag vanuit het dorp wordt behartigd, aldus Piet-Jan Ooms.

De Wouden II divers woningaanbod

In het woningbouwplan De Wouden II komen 14 sociale koopwoningen, 14 sociale huurwoningen, 6 rijtjeshuizen, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 6 vrije kavels voor aan het lint. Om de realisatie mogelijk te maken, hebben de gemeente Drechterland en initiatiefnemer Ooms Bouw & Ontwikkeling de officiële overeenkomst ondertekend.

 

Wij zijn blij met dit initiatief voor woningbouw in onze mooie gemeente. Zo dragen we samen bij aan de broodnodige behoefte aan woningen voor onze bewoners, aldus Wethouder Marcel ten Have.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!