Ga naar hoofdinhoud

Ooms helpt MAK Blokweer droom te verwezenlijken

Landschapsontwikkeling, biodiversiteit en duurzaamheid staan bij Ooms Bouw & Ontwikkeling hoog in het vaandel en sluiten naadloos aan bij de leidraad ‘wonen’ van de storyline van de nieuwe tentoonstelling bij MAK Blokweer.

Omdat de tentoonstelling vernieuwing nodig heeft en al snel vervaardigd wordt heeft MAK Blokweer het totale 5-jarige sponsorbedrag van € 7500, – per direct ontvangen om verder oponthoud te voorkomen en hiermee de tentoonstelling in het licht te zetten.

Cynthia van Tuijl (manager en teamleider NME) is zeer verheugd met het aanbod van de sponsoring: “Het bestuur is ontzettend blij met de fantastische bijdrage van Ooms Bouw & Ontwikkeling, het is precies wat we nodig hebben om de realisatie van de verlichting te kunnen borgen. Het uitlichten van de presentatie is erg belangrijk”

De nieuwe landschapsbeleving van MAK Blokweer  zal interactief antwoorden en inspiratie geven en wellicht weer nieuwe vragen oproepen. Sommige bestaande tentoonstellingsitems krijgen een nieuw jasje. Onder andere de mollengang, voor kinderen dé manier om zelf al kruipend het thema bodem te beleven, wordt vernieuwd. Landschapswanden, een soortengalerij en een polder-challenge zijn compleet nieuwe elementen. Als alles volgens planning verloopt, zal de nieuwe tentoonstelling in december worden geopend.

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!