Ga naar hoofdinhoud

Uitvoerder Ed Rus redt Sinterklaasfeest IKC bassischool De Toermalijn

Consternatie en lichte paniek bij alle leerlingen van IKC Basisschool De Toermalijn afgelopen vrijdag.  Ze hadden zich allemaal verzameld op het schoolplein, maar hoe hard ze ook zongen, Sinterklaas kwam maar niet opdagen.

Wat was er aan de hand?

Sinterklaas maakte een enorme misser. De man wordt tenslotte ook al wat ouder en dacht dat de schitterende nieuwe school, die Ooms Bouw & Ontwikkeling momenteel bouwt, al klaar was. Een grote vergissing!

Ed Rus, uitvoerder op locatie, was enorm verbaasd toen hij Sinterklaas op de bouwplaats aantrof. In alle haast heeft hij Sinterklaas en zijn pieten in een werkbusje gezet en plankgas koers gezet richting de huidige locatie van de school.

Luid toeterend kwamen ze het schoolplein op rijden, tot enorme opluchting van alle kinderen. Het Sinterklaasfeest was gered! De kinderen hebben daarna heerlijk kunnen genieten van de viering en de cadeaus.

Er is wel even heel duidelijk gezegd tegen Sinterklaas dat hij volgend jaar wél op de nieuwe school moet komen, dit heeft hij genoteerd in zijn grote Sinterklaasboek, dus dat gaat vast goed komen.

Wat een avontuur!

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!