Ga naar hoofdinhoud

40 woningen De Goorn / Buitenplaats

BUITENPLAATS IN DE GOORN
GROEN. VEELZIJDIG. VERRASSEND.

Aan de rand van De Goorn verscheen nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal circa 300 woningen telt, is ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen.  Ooms Bouw heeft 40 woningen gebouwd in opdracht van Zeeman Vastgoed. 

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam volledig eer aan. Wandelen, fietsen, varen: u kunt het hier allemaal. Ook in het centraal gelegen park, waar gras, water en bomen recreatieruimte bieden aan jong en oud.

Speels wijkontwerp
Waar in Buitenplaats u zich ook bevindt, het zicht verrast overal. Daar zorgt de ruime en speelse wijkstructuur voor. Niets rechttoe rechtaan, maar speelse knikjes en zijstraten. En vanuit het park kijkt u door diverse straten rechtstreeks het buitengebied in! Bovendien is hier een natuurlijke speelplaats ingericht.

Gevarieerd woningaanbod
Om de wijk is een nieuwe doorgaande weg gerealiseerd tussen De Leet en de Burg. Een fraaie omlijsting met bomen, die tevens zorgen voor een uitstekende ontsluiting. Rijdt u Buitenplaats in, dan valt direct de diversiteit aan woningen op. Zowel qua typen (van beneden-/bovenwoningen tot vrijstaande villa’s) als qua architectuur. Zelfs aan elkaar grenzende rijwoningen hebben verschillende gevels, kleuren en details.

Het gevarieerde aanbod bood kansen voor iedereen en elk budget, Bovendien zijn alle woningen gasloos uitgevoerd.

Opdrachtgever: Zeeman Vastgoed

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!