Ga naar hoofdinhoud

Meerlant

 

Wijk:  Westerdel
Woningen: 26 woningen
Website:  www.meerlant.nl

 

Meerlant

Meerlant is wonen in een door water omgeven paradijs. Als onderdeel van het plan Westerdel kent het woningen voor starters en gezinnen. De in totaal 26 schitterende woningen bestaan uit rijwoningen, twee-onder- één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Al deze woningen zijn gelegen aan het water.

M3 Architecten heeft de woningen aangepast op de omgeving en de naastgelegen bebouwing om een zo goed mogelijke inpassing in het plan Westerdel te krijgen. Het resultaat is dat er 26 woningen in 6 verschillende woning types zijn ontstaan. Unieke woningen, met een eigen uitstraling die nergens anders in Nederland te vinden zijn. De eigen woonwensen van de kopers zijn in persoonlijke gesprekken tot stand gekomen en bijna alle kopers hebben hun eigen woning uitgebreid en aangepast, zodat hun woning straks als een warme jas past.

Duurzaam

Meerlant is een zeer duurzaam project. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming, welke aangesloten is op de stadsverwarming die hierop de warmte weer genereert uit het verbranden van restafval. Tevens worden de woningen voorzien van zonnepanelen.

 

Alle woningen zijn reeds verkocht

 

 

 

 

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!