skip to Main Content

Meerlant

Meerlant

 

Wijk:  Westerdel
Woningen: 26 woningen
Website:  www.meerlant.nl

 

Wonen in Meerlant is wonen in een door water omgeven paradijs. Als onderdeel van het plan Westerdel kent het woningen voor starters en gezinnen. Allen gepositioneerd in de polder tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Kortom; kansen alom.

Doe je ogen dicht en beeld je in: eilandjes, boten, bruggetjes, grote plassen, bossages en grasvelden. Doe je ogen open en bedenk dat je dit allemaal vindt ten westen van het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk. Tezamen met een heerlijk waterrijke en agrarische omgeving.

Voor iedereen die klaar is voor vogelconcerten in de ochtend terwijl je op hetzelfde moment slechts dertig minuten verwijderd bent van onze hoofdstad. Voor iedereen die klaar is om met de wind in de haren het water op te gaan en optimaal te genieten van de open vaarverbinding (en eigen aanlegsteiger!). Maar bovenal voor eenieder die klaar is om te gaan wonen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Een nieuwe wijk in de historische eilandenstructuur. Rijk aan water, groen en ruimte. Idyllisch doch modern: Meerlant!

Alle woningen zijn reeds verkocht