Ga naar hoofdinhoud

26 woningen Meerlant fase I

Meerlant fase I
Meerlant fase I
Meerlant fase I

 

Wijk:  Westerdel
Woningen: 26 woningen
Architect: M3 Architecten

 

Meerlant

Meerlant fase I is wonen in een door water omgeven paradijs. Als onderdeel van het plan Westerdel kent het woningen voor starters en gezinnen. De in totaal 26 schitterende woningen bestaan uit rijwoningen, twee-onder- één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn gelegen aan het water en voorzien van een eigen vlonder.

M3 Architecten heeft de woningen aangepast op de omgeving en de naastgelegen bebouwing om een zo goed mogelijke inpassing in het plan Westerdel te krijgen. Het resultaat is dat er 26 woningen in 6 verschillende woning types zijn ontstaan. Unieke woningen, met een eigen uitstraling die nergens anders in Nederland te vinden zijn. De eigen woonwensen van de kopers zijn in persoonlijke gesprekken tot stand gekomen en bijna alle kopers hebben hun eigen woning uitgebreid en aangepast, zodat hun woning straks als een warme jas past.

Duurzaam

Meerlant fase I is een zeer duurzaam project. Alle woningen zijn energie neutraal gebouwd en hebben een EPC van 0! De woningen zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien van vloerverwarming en pv-panelen.

 

Alle woningen zijn opgeleverd.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!