Ga naar hoofdinhoud

1e steen viering project Landsheer, Warmenhuizen

1e steen landsheer

Met veel enthousiasme en in het bijzijn van toekomstige bewoners en betrokken partijen, vierden wij woensdag 12 juni de bouw van 24 nieuwe woningen in het project Landsheer. In deze fase bouwt Ooms Bouw & Ontwikkeling in opdracht van ZeemanVastgoed 11 appartementen, 1 vrijstaande woning, 8 kwadrantwoningen en 4 patiowoningen. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2025 opgeleverd.

Er heerste een uitgelaten sfeer op de bouwplaats van het project Landsheer, want het plaatsen van een eerste steen blijft toch altijd een speciaal moment. Onder toeziend oog van enthousiaste kopers en alle betrokken partijen plaatsten de toekomstige bewoners van bouwnummer 71, samen met Wethouder Erol namens de Gemeente Schagen de symbolische eerste steen.

 

Na de feestelijke gebeurtenis was er gelegenheid voor alle aanwezigen om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en samen te komen. Een mooi moment waarbij de buren elkaar konden leren kennen. De sfeer was gezellig en ontspannen, wat bijdroeg aan een geslaagde middag.

Wij danken alle betrokken partijen en toekomstige bewoners voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze feestelijke dag.

Laatste fase

Project Landsheer, gelegen aan de oostkant van Warmenhuizen, staat voor modern en comfortabel wonen. Binnenkort start de verkoop van de laatste fase! In fase 3b bieden wij 18 woningen aan, verdeeld in 10 kwadrantwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website van Landsheer.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!