Ga naar hoofdinhoud

In the pocket!

In the pocket!
In een prachtige tas van Eigen Haard kregen we het contract mee, welke even daarvoor was ondertekend door Piet-Jan Ooms (Directeur Ooms Bouw & Ontwikkeling) en Danny Wijnbelt (Directeur Ontwikkeling Eigen Haard).
n opdracht van Eigen Haard gaan we twee schitterende projecten in hartje Amsterdam realiseren.
Een oude brandweerkazerne (aan de Van Ostadestraat 341) toveren we om in 10 appartementen. Uiteraard blijft de uitstraling en het prachtige gevelwerk van deze schitterende kazerne intact.
Tevens slopen we een oude garage (aan de Sint Willibrordusstraat 43) om hier 16 gloednieuwe appartementen te realiseren.
Al deze appartementen krijgen een fantastische bestemming! Eigen Haard zal deze appartementen namelijk verhuren aan de Raphaƫlstichting.
Iambe, dat onderdeel uitmaakt van deze stichting biedt op drie locaties dagbesteding en stagemogelijkheid aan jongeren met een verstandelijke beperking. Op alle locaties, waaronder een textielwerkplaats en twee bakkerijen, werken deze deelnemers onder begeleiding van vakkundige werkbegeleiders aan hun vaardigheden en hun ontwikkeling. Aan samenwerking, vakmanschap en dienstverlening. Medewerkers die voor Iambe werken zijn de gelukkigen die deze schitterende appartementen zullen gaan bewonen!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!