Ga naar hoofdinhoud

Jouw huis is ons huis

Een nieuw huis betekent ook een nieuw thuis. Na de blijdschap en het tekenen van het koopcontract begint het dromen, het plannen en het kiezen.
Diverse kopers van ons project Wonen in Meerlant delen hun dromen en blijdschap op social media. Zo deelt een toekomstige bewoonster dat ze voor een groot deel van haar leven op een camping in een stacaravan heeft gewoond. Een nieuw groot huis is dan natuurlijk prachtig, maar ook even schakelen. Ze wil er zeker voor zorgen dat haar huis een knus en geborgen thuis word, net als in haar jeugd. Op een andere foto zien we Luuk (9). Hij staat bij het water op de plek waar zijn toekomstige huis straks zal staan en hij zit al vol ideeën over de kleuren en inrichting van zijn nieuwe kamer. Weer een ander deelt een luchtfoto en heeft hierop vol blijdschap met een pijl aangegeven waar haar nieuwe stulpje straks komt te staan. Op een ander mooi kiekje zien we een toekomstige koper mijmerend lopen over het land, waar hij straks gaat wonen. Hij beschrijft zijn gedachtes naast de foto: “Vaste avondwandeling. Overpeinzingen en goede gesprekken over welke opties wel en niet te kiezen. Welke budgetten reserveren wij voor badkamer en keuken, tuin en ‘overig’. De uitbouw met lichtstrook in het plafond is een must, die komt er sowieso. Onze grote droom is altijd al geweest een grote woon-leef keuken waar alles gebeurd en besproken wordt in het gezin. Keuzes, keuzes. De keuze is reuze”
Er gebeurt veel, als je een woning hebt gekocht en dan zijn er ook nog eens diverse keuzes waar je mee te maken krijgt. De dromen die je wilt waarmaken om zo je eigen thuis te creëren. Zoveel mensen, zoveel wensen. Na het ontwikkelen en bouwen van enorm veel nieuwbouwwoningen begrijpen wij als geen ander voor welke keuzes elke koper komt te staan. Elke koper wordt daarom bij ons uitgenodigd in de showroom om uitgebreid de persoonlijke wensen en keuzes uit ons ruime assortiment door te spreken, maar vooral ook om deze waar te maken. Zodat we zeker weten dat men na de sleuteloverdracht het huis binnen loopt en kan zeggen ‘dit is ons thuis’
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!