Ga naar hoofdinhoud

16 appartementen Pentagon Reigersborg Zuid

Midden in de wijk Reigersborg Zuid V bouwt Ooms Bouw & Ontwikkeling in opdracht van ZeemanVastgoed dit bijzondere appartementencomplex. Met dank aan de vijfhoekige vorm draagt het de naam Pentagon. Het bevat zestien appartementen waaronder een penthouse, een parkeerkelder en een groene binnenplaats. Met twee-, drie- en vierkamerappartementen biedt het voor ieder wat wils!

De eerste associaties die dit unieke complex oproepen zijn luxe, vriendelijk en beschermend. Dat begint al met de ligging: centraal in het plan met aan drie zijden water. Als een vesting. De contouren versterken dit gevoel. Rondingen geven het geheel een zachtaardig karakter. Hoogwaardige afwerking maakt het plaatje compleet.  Los van het penthouse ‘on top’, telt het Pentagon drie identieke woonlagen. Elke laag bevat vijf appartementen, variërend van circa 68 tot 107 vierkante meter vloeroppervlak. Dit zijn twee- en drie- of vierkamerappartementen met diverse indelingsopties. In elke woning geniet men van een flink balkon met veel privacy en mooi uitzicht in verschillende richtingen. Galerijen rond de groene binnenplaats leiden naar de voordeuren. De woningen zijn gelijkvloers en de indeling is – zoals in het gehele gebouw – gericht op optimaal gemak en comfort. De appartementen zijn standaard afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Parkeren kunnen bewoners in de bijbehorende parkeergarage waar ook de bergingen zich bevinden. Tevens is het gebouw voorzien van een lift.

Door de samenwerking met Klimaat@Home wordt er aangenaam, duurzaam en energiezuinig gewoond. Zorgeloos comfort wordt gerealiseerd via een uitgekiend klimaatsysteem waarbij de warmtepomp zorgt voor duurzame opwekking van warmte en koude.   Het Pentagon is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) en maakt gebruik van bodemwarmte. Dit heeft grote voordelen als comfortabele (vloer)verwarming én koeling bijvoorbeeld, in het hele appartement. En natuurlijk een lagere energierekening!

Opdrachtgever: Zeeman Vastgoed

Architect: TBE-ZA Architecten

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!