Ga naar hoofdinhoud

42 woningen Landsheer, Warmenhuizen

In de nieuwe wijk ‘Landsheer’ gelegen aan de oostkant van Warmenhuizen wordt, op korte afstand van het centrum, een prachtig plan gerealiseerd. In opdracht van ZeemanVastgoed bouwt Ooms Bouw & Ontwikkeling 42 projectmatige woningen. Met een divers aanbod is het geschikt voor meerdere doelgroepen en woonwensen.

 

Woonwijk

Het plan Landsheer wordt een fraaie/mooie combinatie van een diversiteit aan woningen en een groen ingerichte openbare ruimte in een landelijke sfeer. De woningen hebben een dorpse sfeer met warme kleuren en stoere materialen. Hiermee is de realisatie van de uitbreiding voor een toekomstbestendig, duurzaam en leefbaar Warmenhuizen een feit. Zo wordt de kwaliteit van de bestaande kern versterkt.

 

Grote diversiteit

Het aanbod bestaat uit 1 vrijstaande woning, 10 twee-onder-een-kapwoningen, 16 kwadrantwoningen (rechthoekige blokken met elk vier woningen onder één kap), 4 patiowoningen en 11 appartementen. De ontwerpen zijn afkomstig van BBHD architecten & ingenieurs. Klimaat@home legt hier alle installaties aan én onderhoudt deze. Warmtepomp, zonnepanelen en dergelijken lease je namelijk. Je krijgt zorgeloos comfort tegen een vast bedrag per maand.

 

Opdrachtgever: Zeeman Vastgoed
Woningen: 42 woningen
Website: www.woneninlandsheer.nl

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!