Ga naar hoofdinhoud

Dit is onze nieuwe collega Casper Stavenuiter!

Casper (22) heeft de bouwopleiding Middenkader Functionaris afgerond bij het Horizon College in Hoorn. Na zijn opleiding is hij gaan werken bij een  klein bouwbedrijf in de regio. Na enige tijd besloot hij om zich heen te kijken omdat hij bij een groter bouwbedrijf wilde werken. Zijn vader kent onze ontwikkelingsmanager Ronald Tool en zo is het balletje gaan rollen. Nog maar net is hij bij Ooms in dienst gekomen als Junior Werkvoorbereider en hij is nu al enthousiast.

“Werken bij Ooms is een mooie stap richting volwaardig werkvoorbereider. Ooms bouwt spraakmakende grote projecten waar ik veel van kan leren. Uit de gesprekken die ik met Ooms heb gevoerd is mij duidelijk dat de begeleiding hier goed is. Het mooiste aan het vak ‘werkvoorbereider’ is dat je iets, op tekening, zodanig klaar zet dat het voor onze collega’s op de bouwplaats goed uitvoerbaar is en ze er zo weinig mogelijk werk aan hebben, zodat zij doen waar ze goed in zijn: bouwen.

Als werkvoorbereider werk je diverse projecten volledig uit, zoals woningen, appartementen en scholen. Het is een mooie gedachte dat de gebruiker van deze projecten hier nog vele jaren plezier van gaat hebben. Het werk is heel divers, werkvoorbereider is een mooi vak!”

#debouwmaakthet #oomsbouwenontwikkeling

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!