Ga naar hoofdinhoud

Een onvergetelijk jubileumfeest!

Jubileumfeest Ooms

Afgelopen zaterdag, 20 april, vierden wij ons 111-jarig jubileum in Schouwburg Het Park in Hoorn. Het was een avond vol nostalgie, verbondenheid en buitengewone entertainment, waarbij een breed scala aan gasten aanwezig was, van collega’s en onderaannemers tot bouwpartners, relaties, familie en vrienden.

Het jubileumfeest begon met een uitgebreid diner, waarbij de focus lag op het danken van de medewerkers die hebben bijgedragen aan het succesverhaal van Ooms.

Theatershow

Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de theatershow, die begon met een indrukwekkende lasershow die de rijke geschiedenis van ons bedrijf tot leven bracht. Dit werd gevolgd door een boeiend en interactief gesprek tussen Sophie van Hoytema en onze directeur, Piet-Jan Ooms, waarbij de speerpunten van de evolutie van ons bedrijf nader werden toegelicht. Als afsluiter van dit gesprek werd het totale bedrag onthult dat alle aanwezigen hadden gedoneerd aan onze groene missie in samenwerking met de Prosperity Community. De cheque werd inclusief verdubbeling van ons overhandigd aan Peter Valbracht. Met dit prachtige bedrag kunnen we maar liefst circa 100.000 bomen planten!

De avond nam een magische wending toen illusionist Victor Mids het podium betrad en de aanwezige verbaasde met zijn onnavolgbare acts en illusies die de grenzen van de realiteit leken te verleggen.

Feest in de Othellozaal

Na deze bijzondere show barste het feest los met een liveband die de dansvloer vulde. Voor een ieder die even wilde bijkomen van alle indrukken was er ook voldoende mogelijkheid om rustig met elkaar bij te praten, een compliment van de complimentendames te ontvangen of een foto of een karikatuurtekening te laten maken in de foyer.

 

Het feest kwam rond 01:00 uur ten einde. Het was werkelijk een geweldige avond, die gekenmerkt werd door gelach, emotie en onvergetelijke momenten.

 

Iedereen enorm bedankt!

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!