Ga naar hoofdinhoud

Feestpaal Lijsbeth Tijs fase 3

Veel blije gezichten woensdag 27 september op de bouwplaats in Berkhout. Onder de stralende zon is samen met de toekomstige bewoners van het project, ontwikkelaar en bouwbedrijf Ooms Bouw & Ontwikkeling en Gemeente Koggenland een feestelijke paal geslagen voor de start van de bouw. Een bijzonder moment voor alle betrokkenen die de afgelopen jaren hard hebben gewerkt aan dit prachtige project.

Na ontvangst op de bouwplaats werd er kort gesproken door Piet-Jan Ooms, directeur van Ooms Bouw & Ontwikkeling, en wethouder Rosalien van Dolder. Alle toekomstige bewoners kregen hierna de mogelijkheid om iets op de heipaal te schrijven. Een memorabel moment waarna de paal met alle persoonlijke berichten onder toeziend oog van alle aanwezigen de grond in werd geslagen.

Na de feestelijke handeling was er nog een gezellig samenzijn voor alle toekomstige bewoners en betrokken partijen in de feesttent op de bouwplaats. Vooral voor de toekomstige bewoners was dit een fijne gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, kennis te maken met hun aanstaande buren.

Lijsbeth Tijs fase 3

In Berkhout verreist een prachtig ruim opgezette wijk, omgeven door groen en water. Fase 3 sluit aan op de voorlaatste nieuwsbouw en loopt door tot het park, met op loopafstand natuurspeeltuin De Buitenholle. Een kindvriendelijke ligging in een landelijke, waterrijke omgeving. Het plan bestaat uit 24 duurzame, onderhoudsarme woningen en 6 sociale huurwoningen.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en kijken uit naar een voorspoedige bouw!

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!