Ga naar hoofdinhoud

Feestpaal Meerlant fase II

Op woensdag 22 maart was het feest in Langedijk. Alle kopers waren uitgenodigd op de bouwplaats om met elkaar de feestpaal te slaan voor het plan Meerlant fase II. Om deze gebeurtenis extra speciaal te maken werd de heipaal eerst door de kinderen versierd. De koper van bouwnummer 32 heeft hierna de heipaal van 22 meter in de grond geslagen.

Na de feestelijke handeling stond er wat lekkers klaar, voor alle kopers en betrokkenen, in de feesttent op de bouwplaats. Een fijne gelegenheid om kennis te maken met de aanstaande buren. Er werd geproost op een voorspoedige bouw. Al met al een gezellige en geslaagde middag.

Meerlant fase II is wonen in een door water omgeven paradijs. Als onderdeel van het plan Westerdel kent het woningen voor starters en gezinnen. De in totaal 22 schitterende woningen bestaan uit rijwoningen, twee-onder- één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Allemaal zijn ze gelegen aan het water.

 

De woningen in dit plan zijn daarnaast zeer duurzaam. Alle verdiepingen van de woningen worden voorzien van vloerverwarming, welke aangesloten is op de stadsverwarming van HVC. De warmte hiervoor wordt gegenereerd uit het verbranden van restafval. De woningen worden tevens voorzien van zonnepanelen.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!