Ga naar hoofdinhoud

Informatieavonden woningbouw Texel

Samen met Gemeente Texel en Stichting Woontij zetten wij ons in voor de snelle realisatie van totaal 129 woningen op Texel. Daarvan bestaan 87 uit sociale huur- en 42 uit betaalbare koopwoningen.

Maatschappelijk belang

Op Texel blijft de vraag naar woningen groeien. Daarom is het belangrijk dat er meer woningen worden gebouwd. Uit onderzoek blijkt dat er op Texel niet alleen behoefte is aan sociale huurwoningen, maar ook aan woningen in de middenhuur en betaalbare koopwoningen. Dit project zorgt ervoor dat verschillende soorten huizen beschikbaar zijn om aan de diverse behoeften te voldoen. De dorpen buiten de stad vragen al jaren om extra woningen. Dit om de dorpen leefbaar te houden zodat ook jonge mensen en gezinnen in de toekomst in hun eigen dorp kunnen blijven wonen. Dit zorgt ook voor doorstroom.

Informatieavonden
Vanaf 31 oktober tot en met 8 november wordt er in elk dorp een informatieavond georganiseerd voor omwonenden en inwoners.

Tijdens deze informatieavonden zullen Ooms Wonen, Stichting Woontij en Gemeente Texel aanwezig zijn om meer over de bouwplannen en het bouwproces te vertellen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Informatieavonden Texel

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!