Ga naar hoofdinhoud

Ooms biedt helpende hand bij realisatie tijdelijke huisvesting Tiny Houses

Clean2Anywhere werkt aan een innovatief project: de realisatie van tijdelijke, duurzaam gefabriceerde Tiny Houses. Niet alleen vanuit de visie om afval duurzaam te circuleren, maar vooral  voor iedereen die nu extra moeite heeft met het vinden van een woning in het sociale domein.

“Een mooi initiatief”, vindt Piet-Jan Ooms, directeur van Ooms Bouw & Ontwikkeling, “dit project past goed  bij de aard van ons bedrijf  en via deze weg kunnen we helpen om de bouw te voorzien van nieuwe bouwmaterialen.  Zo is de sector waar wij actief in zijn weer een stap dichter bij de circulaire economie van 2050. We helpen C2A daarom graag met de detaillering van de tijdelijke huisvestingen en proberen in samenwerking met gemeenten en corporaties locaties te vinden waar deze tijdelijke huisvesting voor enkele jaren geplaatst kan worden voordat de definitieve bouw en of bestemming er komt.”

Clean2Anywhere kan al geruime tijd rekenen op de steun van Ooms Bouw & Ontwikkeling gezien zij gehuisvest is op terrein van Ooms op De Schelphoek.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!