Ga naar hoofdinhoud

Toekomstige bewoners project ‘Meerlant’ bouwen alvast een feestje op de bouwplaats

Dit noemen wij nog eens een ontzettend leuk initiatief: toekomstige bewoners die de feestelijke eerste paal niet afwachten, maar nu al een bijeenkomst organiseren om elkaar, als buren, alvast te leren kennen. En zo te zien was dat ontzettend gezellig!
De toekomstige ‘eiland’ bewoners van project Meerlant kwamen afgelopen zondag bij elkaar. Via ons woonportaal (HomeDNA) is door één van de kopers een oproep gedaan en de opkomst was gigantisch. Iedereen had iets meegenomen van een fles wijn tot aan hapjes en brownies. Statafels kwamen uit kofferbakken en de kinderen van alle toekomstige buren vonden elkaar  en konden op het – nu nog lege – bouwterrein heerlijk spelen.
 
“Wat was dit gezellig en fijn! Een toekomstige bewoner is helemaal vanuit Texel terug gekomen met een drone hiervoor en uiteraard is de whatsapp burengroep is opgericht. Ik kan mij zo voorstellen dat er als wij er wonen buurt BBQ’s georganiseerd gaan worden”
 
Ook wij kunnen ons dat goed voorstellen na het zien van de leuke foto’s. Wij kijken ernaar uit om deze enthousiaste groep mensen te zien bij het slaan van de eerste officiële feestelijke paal, in januari.
Dan zetten we met dezelfde positiviteit dit  feestje graag voort! 
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!