Ga naar hoofdinhoud

60 Appartementen Hoorn opgeleverd

Oplevering 60 appartementen Hoorn

In opdracht van Intermaris hebben wij 60 appartementen gebouwd aan de Nieuw Steen in Hoorn. Afgelopen week hebben wij het complex, dat de naam Saffier draagt, officieel overgedragen aan de woningcorporatie.

De appartementen zijn onderverdeeld in 48 tweekamerappartementen en 12 driekamerappartementen, die voornamelijk gericht zijn op één- en tweepersoonshuishoudens van jong tot oud. Om alle toekomstige bewoners een warm welkom te heten en veel geluk toe te wensen in hun nieuwe woning, hebben wij voor de deur nog een klein presentje achtergelaten.

 

In het Noordhollands Dagblad stond ook een mooi stuk over de eerste huurder die al direct op donderdag 11 januari de sleutel mocht ontvangen.

Ontwerp

Het schitterende pand is een U-vormig gebouw met een groen binnenplein. Het plein geeft toegang tot de twee hoofdentrees van het gebouw en aan twee zijden van het hof kan geparkeerd worden. De appartementen aan de Nieuwe steen zijn ontworpen als doorzonwoningen, waardoor er geen achterzijden bestaan en de sociale veiligheid wordt bevorderd. De appartementen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp en energiezuinig. Wij zijn trots op dit prachtige complex dat wij hebben mogen realiseren.

Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 111 jaar!